Konkurs - hvis det en dag bliver din tur

Bølgen af konkurser - økonomiske sammenbrud - skyller ind over Danmark og resten af den vestlige verden.

Panikken spreder sig, og enhver der kommer bagud med sine betalinger nærmer sig farezonen.

Først morarenter, gebyrer, tidsspilde, ufornuftige paniktransaktioner, advokathjælp, paniklån til høj rente og senere retsmøder, gebyrer og høje advokatsalærer.

Ved tvangsauktion eller konkurs fanger bordet. For det, der før var overkommelige problemer der blot var lidt svære at finde en hurtig løsning på, bliver uoverstigelige problemer, når kuratoren begynder at bruge los af dine penge for at få solgt dine aktiver for langt under halvdelen af den egentlige værdi.

Fortsættes....... Denne side kommer til at omhandle:

Vend snart tilbage igen, fortsættes ..............

Min konkurs

Årsagen til min konkurs var hverken svigt fra kundernes eller min side, men politisk skabte problemer der ud over at spilde min tid og skabte en række hindringer - hvor de værste hindrede en fornuftig finansiering. Forretningen kunne sagtens have være drevet videre, hvis blot det havde været muligt at få en rimelig finansiering på almindelige vilkår.

Hele ophuggerbranchens muligheder for at få en fornuftig financiering blev voldsomt begrænset, da Amterne i 200x uden videre registrerede alle vore grunde som værende mistænkt for forurening.

For at få fjernet denne registrering skulle jeg selv have betalt for en kostbar undersøgelse, hvorpå Amtet ville tage stilling til om undersøgelsen var tilstrækkelig grundig til at registreringen ville kunne fjernes.

Det siger sig selv, at når långivere ser sådanne oplysninger poppe op på deres computerskærm, daler interessen for at yde lån.

Når det ydermere er kendt at hele branchen har et uafklaret forhold med SKAT om hvordan der skal afregnes moms, så ser det ret håbløst ud. På hvilke forudsætninger skal man lave sit budget ?

Fortsættes.....................