Meningen med livet, er at finde den !

Og det liv jeg havde før, er nu blot minder om fortiden

Systemet er godt og lederne er kloge

Ja, det er det de prøver at bilde os ind. Men efter at have set velfærdssystemet i rendestensperspektiv og spildt flere år af mit liv på at overbevise systemets ledere og tjenere om, at genbrug ikke er skadelig for landets økonomi, er jeg blevet meget klogere.

Velfærdssystemet er en illusion. Det finder du ud af, hvis du selv får brug for det.

En utrolig historie

Jeg møder ofte gamle kunder rundt omkring på gader og stræder, som spørger, hvad pokker der egentlig skete. Det vil jeg da meget gerne fortælle - men historien er jo så lang og indviklet, at det nærmest er umuligt at give et kort resumé.

Derfor får alle hele historien her på disse sider.
Jeg bryder mig slet ikke om den offerrolle, jeg er havnet i og formålet med at beskrive de ydmygelser, jeg har måttet gennemleve, er ikke at vække medynk, men at få opbakning til angribe de uangribelige.

Den eneste mening, jeg kan se, i alt det meningsløse der er sket, er netop at få fortalt historien - så andre kan tage ved lære af den. Og hvis jeg ikke havde haft troen på, at jeg ville få hævn, var jeg nok gået amok eller gået til grunde under forløbet.

Nu forstår jeg bedre, hvorfor der er ca. 5.000 hjemløse i Danmark og hvorfor så mange mennesker begår selvmord eller ender på en galeanstalt. Havde jeg ikke haft min solide - humoristiske sans - havde jeg nok også hængt mig selv for længe siden.

En ny fremtid

Jeg føler mig udbrændt og udslidt og vil af egen fri vilje søge ind på det, som jeg utallige gange har hørt omtalt som Danmarks bedste galeanstalt. Her vil jeg kunne finde hvile og komme til kræfter igen og samtidig få en god løn - og her kan man oven i købet komme og gå som man vil.
Jeg vil søge ind på "Borgen". Der, er der højt til loftet, og alle de magtsyge kan lufte deres skøre idéer. Jeg tror endda, at min medbragte livs- og erhverserfaring, vil kunne have en gavnlig effekt på mange af de magtsyge, som jo tydeligvis ikke rigtig ved, hvad de skal mene, for at kunne beholde den magt, som de gennem hele deres liv har efterstæbt.

Og da der kun er 179 pladser derinde, kan jeg vel, med tiden, få skubbet nogle af de mest vanvittige ud - så der åbnes mulighed for at få nogle fornuftige debatter om, hvordan vi får gang i erhverslivet og får mange andre vigtige ting i samfundet til at fungere med afsæt i, hvordan det virkelige liv er uden for Christiansborg.

Jeg har stiftet mit eget parti: De Velorienterede - navnet blev godkendt den 3. november 2010.

For at rette op på nogle af de vanvittige ting, jeg har oplevet, nytter det hverken at klage over systemet, eller gå rettens vej. Det langsommelige retssystem er blokeret af grådige advokater til 2.500 kr. i timen, og alle i systemet beskytter hinanden. Der begås ingen fejl i systemet, med mindre det modsatte kan bevises, og desuden vil de fleste af de mennesker, som har generet mig så groft under min konkurs, nok til deres død holde fast i, at de blot har passet deres arbejde og fulgt reglerne.


Jeg blev frarøvet mit job og den identitet arbejdet gav mig.
Et nyt autoophug bygger man ikke sådan lige op igen uden startkapital. Og som "medlem" af Ribers, kan jeg heller ikke låne noget nogen steder.

Min pensionsopsparing er nu væk Allerød Autoophug er blevet solgt for 2.2 mio kr. Det er mindre end værdien af selve grunden - uden bygning, hegn, port og olieudskiller. Den første mæglervurdering var ellers 4 mio. kr. Bilerne på pladsen blev solgt til skrot for 130.000 kr.
SKAT's advokater gjorde sig ingen ulejlighed for at få solgt løsøret, inden selve ejendommen blev solgt. Jeg tilbød ellers advokaterne at sætte min hjemmeside op til en auktion, men de lukkede siden ned og gav mig udtrykkelig ordre til ikke at gøre andet, end hvad de forlangte. Salget af ejendommen trak ud og det endte med at den nye ejer fik hele varelageret, maskiner, værktøj og inventar med for 150.000 kr.

Min kone og datter fik hjælp fra familie og venner til indskuddet til en lejlighed - og vi blev separeret. Jeg ville blive og kæmpe videre for at beholde huset, men ikke engang Ekstrabladet ville hjælpe mig.
Mit hus blev solgt for en slik, og jeg blev ved fogedens hjælp sat på gaden.

SKAT forfølger nu min kone med krav om at betale, det som de tror, jeg skylder. Min datter er ulykkelig over, at vi ikke længere bor sammen som familie - men der er intet at gøre - dels er der for meget at skændes om - og så er jeg trods alt for stolt til at ligge nogen til last.

Hillerød Kommune har sparet omkring 1 mio. kr. ved at slippe for at betale erstatnig for mit ødelagte hus.
Ikke desto mindre tog det dem næsten 9 måneder at skaffe mig en lejlighed i et socialt boligbyggeri. En lejlighed som jeg ville kunne betale, og hvor der både ville være plads til alle mine gamle møbler, bøger og regnskaber samt opholdsmulighed for min datter.
Til trods for at jeg umiddelbart efter konkursen havde fortalt dem, at jeg ville komme til at mangle et sted at bo, holdt kommunen i 7 måneder fast i, at jeg ikke havde krav på noget som helst.
At jeg aldrig har ligget samfundet til last, stillede mig åbenbart på ingen måde bedre end en nyankommet flygtning eller indvandrer. Jeg er ikke i et sekund i tvivl om at Hillerød Kommunen satsede på at jeg ville blive træt og finde en anden kommune at bosætte mig i, så de kunne spare kontanthjælpen.

Der skete intet før jeg reelt havde papirer på, at jeg var sat ud af mit hus, og jeg på et møde, med min søster som vidne og en båndoptager i lommen, fik gjort en medarbejder helt klart, at kommunen ikke ville være i stand til at tryne mig med deres udmattelsesstrategi. Jeg meddelte, at jeg var klar til at flytte ind på herberget for stofmisbrugere og alkoholikere for at kunne bo i nærheden af min datter. Samtidig udbad jeg mig et skriftligt svar på, om Hillerød Kommune mente, at det var det rette sted at holde datteres fødselsdag og den fremtidige kontakt. Få dage senere blev jeg tilbudt den lejlighed, hvor jeg nu bor.