De Velorienterede

Det første parti i den Grønne Blok

Besøg websiden

Du har sikkert også bemærket, at hverken klogskab eller intelligens synes at være påkrævet for at komme ind i Folketinget. Den eneste adgangsbegrænsning er mangel på stemmer.

For mig findes der ikke findes noget eksisterende parti, som jeg kan erklære mig mere end 60 % enig med. Så hvad er mere naturligt for mig, end at danne mit eget parti.

Og da årsagerne til min konkurs, netop er af politisk karakter, brænder jeg for at stille op igen til næste folketingsvalg.

Allerød Autoophug eksisterer ikke længere.

Der er mange ting jeg savner og jeg har da også et hav af idéer som jeg gerne ville have afprøvet.
Men selv hvis jeg vandt 5 millioner kr. i lotto, er der et hav af forhold mig fra at begynde forfra.

Hør bare her:

Aldrig tidligere i Danmarks historie, har det været mere bøvlet at drive en virksomhed.

Vi kan glemme alt om den sunde fornuft, for i dagens Danmark er der regler for alt. Jura bør indføres som fag allerede fra 1. klasse og for at ruste folk til at håndtere modstridende love og regler bør faget "Løgn" indføres ikke senere end i 5. klasse.

Den der drømmer om at etablere sin egen pølsevogn og bestyre den selv er ................ Med mindre man er fast i troen på at man kan tjene nok til at lønne en dyr og dygtig revisor,

Autoophuggerne er plaget af en hård konkurrence fra de selvsamme jernhandlere som vi leverer vore udtjente karosser til, se blot denne film:

Se filmen - køreklare biler skrottes med benzin på - en alarm går og jernhandleren knuser batteriet.

Værdier for over 1 mio kr. blev solgt som skrot for 130.000 kr.

SKAT's advokater var fuldstændig ligeglade med kreditorerne - de ønskede ingen hjælp fra mig.


Såvel ophuggere som jernhandlere, er miljøcertificerede. Men som det meget klart fremgår af filmen, udnytter jernhandlerne en stor fordel i at kunne behandle bilerne som det passer dem. De er ikke afhængige af at skulle opbevare bilerne i længere tid,