Motorer & Gearkasser

Her behøver du ikke købe katten i sækken ?

Tag f.eks. en prøvetur i vores Opel Corsa A Sport og hør motor & gearkasse

Hos Allerød Autoophug har vi altid gjort meget ud af at tingene helst skal virke ordentligt første gang.

Vi har altid afprøvet bilerne og registreret resultaterne.

Det ved vore gamle trofaste kunder - men ind i mellem skal vi jo også have fat i nogle nye.

Og det er ikke altid lige nemt - specielt ikke med de dyre ting som motorer og gearkasser.

Det nye er, at vi nu også kan dokumentere en del af afprøvningen på film.

Mange tør dårligt at købe en brugt motor eller en gearkasse, og andre, specielt nye kunder, køber kun hvis prisen er tilpas lav og der følger en rigtig god løgnehistorie med oven i handelen.
Vi har altid været hudløst ærlige og sagt at vi ikke kan garantere for km-tallet og at det egentlig ikke interesser os ret meget. For os er det langt vigtigere at kunderne bliver tilfredse med den vare de har købt af os. Lave km.tal og tom snak kan ikke bruges til noget som helst. En motor der har kørt mange hundrede tusinde km. og er blevet behandlet og serviceret ordentligt kan være langt bedre end en der er behandelet dårligt, sjældent serviceret og har kørt mange korte ture hvor motoren ikke er nået at blive varmet ordentligt op. Det er koldstarterne der står for ca. 90 % af sliddet på en motor.

Med blot en bils registreringsnummer eller stelnummer kan man i dag ofte få adgang til at se hvilket km-tal der blev aflæst ved sidste periodiske syn. Det vil utvivlsomt gøre livet mere surt for plattenslagerne i fremtiden.

Her er nogle eksempler på de dokumentarfilm vi er begyndt at lave. Der vil komme mange flere - og de vil blive lagret på siderne for de respektive bilmodeller.

Billedkvaliteten er rimelig god. Det samme kan desværre ikke siges om lydkvaliteten i de film hvor vi filmer direkte ned i motorrummet. Så indtil vi får anskaffet et mere professionelt kamera, kan vi roligt love at motorerne lyder meget bedre i virkeligheden. Den kraftige lyd er selvsagt også afhængig af hvor gode højttalere man har tilsluttet sin PC.

Hvis du har et digitalkamera eller en mobiltelefon kan du evt. selv gøre forsøget efter.
Og bliver lyden god, vil vi meget gerne høre om hvilket kamera der kan klare opgaven.

Se og hør en Mazda 323 C BA 1.5 Z5-DE motor der kører

Se og hør en Peugeot 106 1.1 HDZ motor der kører

Se og hør en Ford Mondeo 1.8 RKA motor der kører

Gå til startsiden