Brugte Akkumulatorer der virker


Priserne ligger typisk fra kr. 150 til kr. 200 incl. moms for de almindelige størrelser op til 6O Ah.

Større akkumulatorer er noget dyrere !

Check selv hvad billige akkumulatorer /startbatterier koster hos f.eks. Harald Nyborg

Vi har også mange anerkendte fabrikater som f.eks.:

Og husk - "En god brugt Mercedes er oftest langt bedre end en splinterny Lada !"

Mange bilejere mener at deres startbatteri er nyt. For de husker ganske tydeligt at de købte det for mindre et år eller to siden. Hvis de har ret i den påstand, så er mange af de startbatterier som vi sælger også nye.
Nyt eller brugt ? Er det egentlig ikke fuldstændigt ligegyldigt - når blot det virker ?

Hvis man har anskaffet sig en 12 år gammel bil, har man jo på én gang erhvervet sig en ordentlig bunke brugte reservedele. Og det er vel kun de færreste der bekoster udskiftning af velfungerede reservedele, blot for at være fuldstændig sikre på at bilen nu også kan starte og køre næste morgen.
Så er det nok billigere at købe en helt ny bil hvert andet år.

100 % funktionsgaranti & 6 måneders reklamationsret.

Alle batterier er naturligvis testede med professionelt belastningsudstyr, og vi foretager altid en ekstra test ved udlevering.

Derfor kommer du aldrig hjem med et batteri der ikke virker !

Og skulle et batteri mod forventning miste pusten inden for de første 6 måneder, bytter vi til et andet batteri med en frisk 6 måneders garanti.

Til gengæld forlanger vi at du ved hvilket batteri du skal have.
Vi ved desværre ikke alt om alle biler.

Tag så vidt mulig det gamle batteri med, eller skriv de ydre mål ned og notér om polerne rager op over batteriet og om plus sidder til højre eller venstre. Højre/venstre pluspol skal ses med batteriets poler tættest på dig selv - så står teksten på batteriet, som regel, heller ikke på hovedet.

Ved fejlkøb gælder som for andre dele, at handelen kan gå tilbage inden 8 dage mod et returgebyr på 20 % - dog min. 100 kr. eller max. 50 % af varens pris.

Gå til startsiden